Boğaziçi Ravens’tan Üniversiteler İkinci Lig Kadın Voleybol Turnuvası’nda ikincilik

Boğaziçi Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı Ravens, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından mayısta İstanbul’da düzenlenen Üniversiteler İkinci Lig Kadın Voleybol Turnuvası’nı ikincilikle tamamladı.
Boğaziçi Ravens

Boğaziçi Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı Ravens, TÜSF tarafından mayısta gerçekleştirilen Üniversiteler İkinci Lig Kadın Voleybol Turnuvası’nda namağlup ilerlediği maç serilerinin ardından final maçında kaybederek turnuvada ikinci oldu.

“TURNUVALARA İYİ HAZIRLANIYORUZ”

Boğaziçi Ravens’ın son aylardaki performansını değerlendiren takım kaptanı Kimya Bölümü 2023 Mezunu Simay Demiral gelecek turnuvalar için hazırlıkların devam ettiğini söyledi:

“Boğaziçi Voleybol Takımı Ravens olarak her sene olduğu gibi bu sene de kadromuzu 100’den fazla öğrencinin katılımıyla düzenlenen seçmeler sonucunda oluşturduk. Sene içinde en az üçüne katılımın zorunlu olduğu haftada dört antrenmanla lig maçları ve özel turnuvalara iyi hazırlandık. 2022-23 sezonunda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Voleybol Kadınlar İkinci Lig’de namağlup bir şekilde finale kaldık, final maçı sonucunda da adımızı ikinciliğe yazdırdık. Aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu'nun önderliğinde uluslararası çapta düzenlenen 42’nci Sports Fest Indoor'da voleybol kategorisinde gümüş madalyanın sahibi olduk. Haziran sonunda düzenlenecek TÜSF Beach Volley Turnuvası’nda da Boğaziçi’ni temsil etmek için hazırlıklarımıza devam ediyoruz.”

Boğaziçi Ravens’ın kadrosunda Simay Demiral, Buse Elif Ece, Ece Akçaözoğlu, Ece Su İşler, İrem Ağkoç, Zeynep Ece Kağnıcı, Ela Ayral, Derin Güçer, Defne Uslu, Sudenaz Sancaklı, Ecenur Sezer, Selin Aktaş, İpek Ötenen, Lara Tali, Buse Biten, Begüm Mutlu, Bahar Şeşen, Özben Kılınçaslan ve Dilan Yılmaz yer alıyor.