Boğaziçi Üniversitesi Kayak Takımı’ndan Erzurum’da derece

Boğaziçi Üniversitesi Kayak Takımı (BUST), Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından 13-15 Mart’ta düzenlenen Kayak Alp Disiplini Turkcell Türkiye Şampiyonası'nda İstanbul Üniversiteleri Erkekler kategorisinde üçüncülük kupasını kazandı.

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen şampiyonada Boğaziçi Üniversitesi Kayak Takımı, büyük slalom ve slalom yarışlarında üstün bir performans ortaya koyarak İstanbul Erkekler kategorisinde üçüncü oldu.

Yaklaşık 80 üniversiteden 500'ün üzerinde sporcunun arasında podyuma çıkmayı başaran Boğaziçi Üniversitesi Kayak Takımı en son ödülünü, 2019’da Erkekler kategorisinde İstanbul üçüncüsü olarak elde etmişti.

İstanbul Üniversiteleri Erkekler'de ilk sırada İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), ikinci sırada ise Özyeğin Üniversitesi yer aldı.

Boğaziçi Üniversitesi Kayak Takımı kadrosu:

·      Aysu Kutbay

·      Ayşe Zehra Gündoğar