Boğaziçili öğrenciler Demokrasi Adası’nı ziyaret etti

Boğaziçi Üniversitesi Kültür Sanat ve Etkinlikler Şube Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle öğrencilere yönelik Yassıada Gezisi düzenledi.
Kültür Sanat ve Etkinlikler Şube Müdürlüğü

Yeni ismi ile "Demokrasi Adası"nda öğrenciler müzeleri rehber eşliğinde gezerek Türkiye’nin yakın tarihiyle ilgili önemli eşya, fotoğraf ve belgeleri yerinde inceleme fırsatı buldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kültür Sanat ve Etkinlikler Şube Müdürlüğü, kültürel gezilerin devam edeceğini belirterek etkinlikle ilgili şu değerlendirmeyi paylaştı:

“Müdürlüğümüzce kültürel gezilerin öğrencilerimizin sosyal yaşantısını destekleyeceğini düşünüyor, eğlenirken öğrenme fırsatlarının da bulunmasını önemsiyoruz. Bu tarz gezilerimiz devam edecek. Bilgi ve katılım için öğrencilerimiz internet adresimizi takip edebilir.”

Kültür Sanat ve Etkinlikler Şube Müdürlüğü'nün etkinlikleriyle ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.