Boğaziçi Üniversitesi Kürek Takımı’na iki şampiyonadan da altın madalya

19-21 Mayıs’ta Sapanca Gölü’nde eş zamanlı düzenlenen Bahar Kupası ve Akademi Ligi Kürek şampiyonalarından Boğaziçi Üniversitesi Kürek Takımı derecelerle döndü. Bahar Kupası’nda erkekler birçok kategoride altın, kadınlarsa gümüş madalyanın sahibi oldu. Akademi Ligi Türkiye Şampiyonası’nda da ilk sırada yine Boğaziçi Üniversitesi yer aldı.
Boğaziçi Üniversitesi Kürek Takımı

Boğaziçi Üniversitesi’nin en başarılı spor takımları arasında yer alan Boğaziçi Üniversitesi Kürek Takımı, Sapanca Gölü’nde eş zamanlı düzenlenen Bahar Kupası ve Akademi Ligi Kürek Şampiyonası’ndan derecelerle döndü.

30 kulüpten 700'ü aşkın sporcu katıldığı Bahar Kupası’nda Akademi Erkekler 8+, Akademi Erkekler C4X+ ve Akademi Erkekler 4- kategorilerinde altın madalyanın sahibi olan takım, Akademi Kadınlar 8+ ve Akademi Kadınlar C4X+ kategorilerinde ise gümüş madalya alarak şampiyonayı üçüncü sırada tamamladı.

Bahar Kupası ile eş zamanlı düzenlenen Akademi Ligi Türkiye Şampiyonası yarışlarında da Boğaziçi Üniversitesi Kürek Takımı erkeklerde şampiyonluğa ulaştı.