Yeni Öğrenci Merkezi kapılarını açtı

Boğaziçi Üniversitesi Geliştirme Vakfı (BUVAKIF) tarafından öğrencilere özel yeni bir merkez açıldı.
Osman Yalçın

Boğaziçi Üniversitesi Geliştirme Vakfı (BUVAKIF), Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin akademik başarılarını desteklemek ve kampüs deneyimlerini zenginleştirmek amacıyla yeni bir adım attı.

Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüs’ün yanında inşa edilen Öğrenci Merkezi, Boğaziçi Üniversitesi'nin sosyal hayatına ve öğrenci ihtiyaçlarına odaklanan bir tesis olarak hizmet verecek.

Merkezde öğrencilere etkileşimde bulunabilecekleri, öğrenme ve dinlenme alanlarının yanı sıra çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapabilecek ortam sunulması amaçlanıyor. Tesis ayrıca teknoloji ve yenilik odaklı etkinlikler için bir platform olarak da hizmet verecek.

TEKNOFEST takımları gibi öğrenci grupları, burada toplantılar düzenleyerek projelerini geliştirebilecek.