27 üniversiteden 400 genç Boğaziçi’nde buluştu

“Youth For Future Talks Vol #1” etkinliği 22 Mart’ta Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Binası’nda düzenlendi.

Boğaziçi Social Media Lab, iletişim ajansı TEM Agency ve sosyal girişim Askıda Ne Var iş birliği ile gerçekleşen etkinlik serisinin birincisine Influencer Berk Keklik (Uberkuloz) konuk oldu. Sosyal medyadan gelen soruları yanıtlayan Berk Keklik  "Bu anlamlı etkinlikle beni gençlerle bir araya getiren tüm organizasyon ekibine teşekkür ederim. Sosyal medyada içerik üretmek isteyen gençlere ilham olabildiysem ne mutlu bana” diye konuştu.

İstanbul'daki 27 üniversiteden 400 öğrencinin katıldığı etkinlikte ayrıca üç üniversite öğrencisine 1 yıllık eğitim bursu ve 10 üniversite öğrencisine de tek seferlik destek bursu verildi. 

Etkinlik Bilgi Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (ISRC) Müdürü Prof. Dr. Aslıhan Nasır ve Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Hande Türker’in merkezin amacı ve çalışmalarına değindiği açılış konuşması ile başladı. Etkinlikte iletişim ajansı TEM Agency'nin genel müdürü Serhat Demir de içerik pazarlamasına yönelik bir sunum yaptı.

Sonraki aylarda seri kapsamında atölyeler ve eğitimler de planlanıyor. Gelecek etkinliklerle ilgili detaylı bilgi “Askıda Ne Var”ın sosyal medya hesaplarından duyurulacak.