Boğaziçi Üniversitesi Kadın Tenis Takımı grup birincisi olarak Süper Lig’de

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun (TUSF) düzenlediği 2024 Tenis 1. Lig Finalleri'nde Boğaziçi Üniversitesi Kadın Tenis Takımı, grup birincisi olarak Süper Lig'e çıkmaya hak kazandı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun (TUSF) 20-25 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirdiği 2024 Tenis 1. Lig Finalleri'nde Boğaziçi Üniversitesi Kadın Tenis Takımı grup birincisi olarak Süper Lig'e çıktı. Final maçlarının ardından takım üyesi sporcular Yağmur Öztürk, Sude Yağmur Caner, Duru Deniz Ünlü, Ayşe Çelik ve Lara Bozunoğulları’na kupa takdim edildi.

Grup birinciliği ile ilgili konuşan Kimya Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi ve takım kaptanı Yağmur Öztürk, finallerde ortaya koydukları performanstan memnun olduklarını ve seneye bu motivasyonla daha iyi dereceler almak için antremanlara devam edeceklerini ifade etti:

“Kimya Bölümü üçüncü sınıf öğrencisiyim ve tenis takımımızda bu sene dördüncü senemdeyim. Maç yaptığımız tüm üniversiteleri yenerek güzel bir performans sergiledik. Grup birinciliği için emeği geçen takım arkadaşlarım ve desteklerini eksik etmeyen takım koçumuz Beden Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Enis Güller ile birlikte bu başarıyı elde ettiğimiz için gururluyuz. Kadın ve erkek takımlarımızın Türkiye ve uluslararası turnuvalarda başarılarının devamını diliyoruz."