2024 Teknoloji Yarışmaları'na başvurular başladı

TEKNOFEST 2024'te bu yıl 46 ana kategori, 117 alt kategoride teknoloji yarışmaları düzenlenecek. TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları'nda ön eleme aşamasını geçen takımlara 50 milyon TL, yarışıp dereceye girmeye hak kazanan takımlara ise 25 Milyon TL ödül verilecek.

TEKNOFEST 2024'te Roket, Model Uydu, Sağlıkta Yapay Zekâ, Biyoteknoloji İnovasyon, Sanayide Dijital Teknolojiler, Uçan Araba Simülasyon, Eğitim Teknolojileri, Robotaksi Binek Otonom Araç, Tarım Teknolojileri, Savaşan İHA, Çip Tasarım Yarışması gibi gençlerin ilgiyle takip ettiği 46 farklı teknoloji yarışması düzenlenecek.

2023 teknoloji yarışmalarından farklı olarak TEKNOFEST 2024 kapsamında Kablosuz Haberleşme, BlokZincir, Hava Savunma Sistemleri, Finansal Teknolojiler, İnsansız Deniz Aracı, Akıllı Wi-Fi Kapsama ve TEKNOFEST Robolig Yarışmaları ise ilk defa başvuruya açılacak.

TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları ön eleme aşamasını geçen takımlara 50 milyon TL, TEKNOFEST'te yarışıp dereceye girmeye hak kazanan takımlara ise 25 Milyon TL ödül verilecek.

Yarışmalarla ilgili detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.