BÜYEM eğitimleri online platformlardan devam ediyor

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM), yeni koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle eğitimlerine online platformlardan devam ediyor.

 

Boğaziçi Üniversitesi’nin 150 yılı aşkın tecrübeye dayalı bilgi birikimini ve dinamizme sahip eğitim anlayışını özel ve kamu kuruluşlarının çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan özgün eğitim programlarıyla sunan Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM), yeni koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle eğitimlerine online platformlardan devam ediyor.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi küresel gelişmelere adapte olarak, öğrenme kaynaklarına ve eğitime erişimde kolaylık ve esneklikle, Yaşamboyu Eğitim felsefesi doğrultusunda çalışmalarını devam ettiriyor.

Çalışanların kişisel ve kurumsal gelişmelerine katkıda bulunmak için bilgi ve beceri kazandırmaya yönelik eğitimler veren BÜYEM’de hem öğrenim süreçlerini aksatmamak, hem de moral destek için genel katılıma açık olan eğitimler ve kurumsal eğitimler sanal sınıflarda canlı interaktif eğitim olarak uygulanıyor. Gün içinde ve akşam saatleri 1-3 saatlik periyodlarla canlı sanal sınıf ile eğitim/seminerler düzenleniyor. Uygulanan eğitim yöntemleri ve eğitimler hakkında daha fazla bilgi için ziyaret edebilir veya eposta ile bilgi alabilirsiniz.

www.buyem.boun.edu.tr

buyem@boun.edu.tr