Boğaziçi Mezunu Burcu Yangaz, Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Oldu!

2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Yangaz, 2003 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Yönetimi ve Organizasyon Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. Çalışma hayatına 2000 yılında Kibar Holding’te Management Trainee olarak başladı. 2002-2005 yılları arasında Garanti Finansal Kiralama’da farklı pozisyonlarda sorumluluk aldı. 2005-2008 arasında Citilease’ de Satış Yöneticiliği yaptı. 2008-2012 yılları arasında Citibank’ta Kurumsal Bankacılık Kıdemli Müdürü olarak kariyerine devam etti. 2012-2017 arasında ise Odeabank’ta Kurumsal Bankacılık Grup Müdürü olarak görev aldı. Nisan 2017’de Kurumsal Şube Müdürü olarak Alternatif Bank’a katılan Yangaz, Eylül 2022’ye kadar yürüttüğü Anadolu Kurumsal Şube Müdürlüğü görevini takiben Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği programından mezun olan Burcu Yazgan'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.