Boğaziçi Üniversitesi 1974 yılı mezunları 50'nci senelerini kutladı

Boğaziçi Üniversitesi 1974 yılı mezunları 50'nci senelerini Güney Kampüs'te yer alan Albert Long Hall Binası'nda kutladı.
Osman Yalçın

Boğaziçi Üniversitesi 5 Haziran'da, 1974 yılı mezunlarını ağırladı. Mezunlar Ofisi'nin koordinatörlüğünde düzenlenen 50'nci yıl kutlamasında mezunlar bir araya geldi.

74 mezunun katıldığı etkinlikte dönem temsilcisi Canan Nurkan Kadıoğlu yaptığı açılış konuşmasında, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki öğrencilik yıllarını unutamadıklarını ve özlemle andıklarını söyledi.

Boğaziçi Üniversitesi'nin emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Özer Ertuna da 1974 mezunlarını kampüste yeniden bir arada gördüğü için duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Vefat eden mezunların da anıldığı buluşmada kep ve cübbeleriyle mezuniyet töreni atmosferini yeniden canlandıran mezunlar, 50’nci yıl sertifikalarını dönem hocalarının elinden aldı.