Boğaziçi Üniversitesi 2-5 Temmuz’da yeni mezunlarını uğurluyor

Boğaziçi Üniversitesi’nin 157’nci Mezuniyet Töreni, 2-3-4-5 Temmuz’da Güney ile Kandilli kampüslerinde yapılacak. Bu yıl Eğitim, Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, Yönetim Bilimleri fakülteleri ile enstitülerden yaklaşık 2 bin 500 Boğaziçili diplomalarını alacak.

Boğaziçi Üniversitesi’nin 157’nci Mezuniyet Töreni 2-3-4-5 Temmuz’da Güney Kampüs’te Albert Long Hall Binası ile Atatürk Enstitüsü Bahçesi ve Kandilli Kampüs’te ise Fatin Gökmen Konferans Salonu’nda düzenlenecek. Diploma dağıtım törenleri şeklinde yapılacak mezuniyette, yeni mezunlar ile yakınları Güney Kampüs’te kurulacak stantlarda buluşacak.

Eğitim, Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, Yönetim Bilimleri fakülteleri ile enstitülerden yaklaşık 2 bin 500 Boğaziçili mezun olacak. 2 Temmuz saat 9.30’da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile başlayacak törenler, Fen Bilimleri Enstitüsü İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programları ile 5 Temmuz saat 19.00’da tamamlanacak.

Törene yeni mezunların davet ettiği üç kişi katılabilecek. Her program için belirlenen sürenin ardından diploma töreni tamamlanan bölüm yönlendirmelerle salondan ayrılarak, takip eden programdan mezunlar salona davet edilecek.

ÖDÜLLER DE SAHİPLERİNİ BULACAK

Boğaziçi Üniversitesi 157’ncİ Mezuniyet Töreni’nde her sene olduğu gibi bu yıl da akademik başarılarının yanı sıra spor, kültür, sanat ve sosyal sorumluluk alanlarında öne çıkan mezun olmaya hak kazanan öğrencilere, öğretim süreçlerini geliştirmeyi ve iyi öğreticiliği teşvik etmek amacıyla öğretim elemanlarına ve doktora çalışmalarıyla fark yaratan genç araştırmacılara ödül verilecek. 

Bu kapsamda “Öğrenci Ödülleri”, “Öğretimde Üstün Başarı Ödülü” ile “Doktora Tez Ödülleri” de diploma törenlerinde sahiplerini bulacak.

157’nci Mezuniyet Töreni ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.