2021 Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri sahiplerini buldu

Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü’nün (ENSO) 11’incisini düzenlediği “Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri” sahiplerini buldu. Türkiye’den alanında en iyi şirketlerin ödüllendirildiği tören 6 Aralık’ta Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşti.

Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) 2021’in alanında en iyi şirketlerini ödüllendirdi. Bu yıl 11’inci verilen ödüller 20 farklı kategoride sahiplerini buldu. 6 Aralık’ta Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Albert Long Hall’de düzenlenen törene Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden temsilci, akademisyen ile öğrenciler katıldı.

1914’te kurularak Türkiye’nin en eski öğrenci kulüplerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) düzenlediği çeşitli kariyer etkinlikleriyle Boğaziçili öğrencilere iş dünyasında yeni fırsatlar sunmayı hedefliyor. Halk oylamasıyla belirlenen 2021 Boğaziçi İş Dünyası Ödülleri’nin sahipleri ise şöyle:

Yılın En Başarılı Sosyal Sorumluluk Projesi

Dış Patent - İçimdeki çocuk