Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs şimdi sanal ortamda

Üniversiteler için tercih dönemi devam ederken, Boğaziçi Üniversitesi online 360 derece sanal tur hizmetini bir süre önce başlattı. Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’ün hava ve yer seviyesinde yüksek çözünürlüklü 360 derece fotoğraflarının yer aldığı ve Boğaz’ın eşsiz manzaralarını da içeren uygulamaya "tanitim.boun.edu.tr" adresinden ulaşabilirsiniz.

Boğaziçi Üniversitesi’nin 2 Ağustos’ta başlayan Online Tanıtım Günleri 20 Ağustos’a kadar uzatıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle aday öğrencilerle yüz yüze görüşmeler yapılamazken, yüksek çözünürlüklü ve detaylı fotoğraflardan oluşan sanal tur, havadan ve yer seviyesinden üniversite kampüsünde gezi imkânı sunuyor. Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım Ofisi’nin “tanitim.boun.edu.tr” portalı üzerinden ulaşılabilen sanal turla, Tanıtım Günleri devam ederken özellikle kampüse gelemeyen ve Boğaziçi’ni merak eden öğrencilere ulaşılması hedefleniyor. Uygulamada sanal gerçeklik (VR) modu da bulunuyor.

TÜM İKONİK YAPILAR SANAL TURDA

Sanal turda, Güney Meydan ile onu çevreleyen tarihi öneme sahip BÜ Kültür Merkezi (Saatli Bina), Birinci Erkek Yurdu, Rektörlük Binası, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Öğrenci Faaliyetleri Binası ile Fen Edebiyat Fakültesi Binası görülebiliyor. Bununla birlikte üniversitenin havadan iki yüksek çözünürlüklü panoramik fotoğrafı da Boğaz’ın eşsiz manzarasını ekranlarımıza getiriyor.

AĞAÇLARLA KAPLI YOLLAR

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’te ikonik yapılarla birlikte meydan, bahçe ve ağaçların çevrelediği yollar da bulunur. Sanal turda Güney Kampüsün tamamını gezebilirsiniz.

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs sanal turuna ulaşmak için tıklayınız.

*/