Boğaziçi Üniversitesi yeni çalışanlara tanıtıldı

Boğaziçi Üniversitesi’nde 6-14 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Personel Oryantasyon Programı tamamlandı. Yeni çalışanlara üniversitenin yapısı tanıtılırken, uyum sürecini verimli geçirmeleri için destek de verildi.

Boğaziçi Üniversitesi’nde çeşitli birimlerde göreve başlayan yeni çalışanlara, üniversitenin yapısı, kampüsleri ve tesislerinin faaliyet alanlarının tanıtımını kapsayan Personel Oryantasyon Programı 6-14 Haziran’da gerçekleşti.

Program kapsamında Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ile de bir araya gelen yeni çalışanlara birimlerin tanıtımı çeşitli sunumlarla yapıldı.

Göreve yeni başlayan çalışanlara Boğaziçi Üniversitesi’nin kampüslerinde yapılan turlarla çeşitli tesislerin hizmetleri ile faaliyet alanları da yerinde gösterildi.