Çocuklar masalları çizdi

Boğaziçi Üniversitesi, Zeytin Çekirdekleri Derneği ve Ayvalık Belediyesi iş birliğiyle devam eden Boğaziçi Üniversitesi Ayvalık Okulları projesi kapsamında düzenlenen Çocuk Eserleri Sergisi 23 Şubat’ta açılıyor

2015'ten bu yana Ayvalık'taki çocuklarla atölyeler yapan Boğaziçi Üniversitesi, Zeytin Çekirdekleri Derneği ve Ayvalık Belediyesi iş birliğiyle devam eden Boğaziçi Üniversitesi Ayvalık Okulları projesinin masal atölyesi gönüllüleri, geçtiğimiz kış tatilinde Altınova'daki çocuklarla yazdıkları masalları ve çocukların çizimleriyle Ayvalık’ta "Çocuk Eserleri Sergisi" başlıklı bir sergi düzenliyor.

23-24 Şubat tarihlerinde Altınova AYBEGEM'de başlayacak olan sergi kapsamında masal atölyesi gönüllüleri daha önce çalışmadıkları çocuklarla cumartesi ve pazar günü olmak üzere birer masal atölyesi de gerçekleştirecek. Bu atölyeler sonucu çıkan ürünleri de daha sonra Ayvalık merkeze taşınacak olan sergiye ekleyecek.

25 Şubat Pazartesi günü sergi Ayvalık Belediyesi 19 Mayıs Cihan Şişman Gençlik Merkezi'ne taşınacak. Sergi, interaktif etkinliklerle bir hafta boyunca herkesin katılımına açık olacak.  25 Şubat tarihinde ayrıca saat 16.00'dan sonra gönüllüler bir kez daha gençlik merkezinde masal atölyesi gerçekleştirecekler. Yaklaşık bir saat süren atölyelere katılım 12 kişi ile sınırlı.

 

Detaylı bilgi için: https://www.facebook.com/events/351460338792149/

Facebook: fb.me/bogaziciayvalikokullari

Instagram: bogazici_ayvalik_okulu