Güney Kampüs’teki ‘’Baklava-Çay Koşusu’’nda 85 sporcu saniyelerle yarıştı

Güney Kampüs'ün geleneksel bahar koşularından Boğaziçi Üniversitesi Rektörlük Koşusu, 20 Mart tarihinde ''Baklava -Çay Koşusu'' başlığıyla gerçekleştirildi.

Güney Meydan'da başlayan ve yaklaşık 2,5 kilometrelik bir parkurda yapılan koşuya aralarında Boğaziçili öğrenciler, akademisyenler ve çalışanların yer aldığı 85 kişi katıldı.

Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu ve Atletizm Takımı tarafından düzenlenen koşuda Kadın-Öğrenci ve Erkek-Personel kategorilerinde dereceye girenler madalya ve ödüllerini, koşuya başından bu yana destek veren Rektör Gülay Barbarosoğlu’nun elinden alırken; Erkek-Öğrenci kategorisinde dereceye girenlere madalya ve ödülleri Rektör Yardımcısı Ayşe Mumcu tarafından verildi.

‘’Baklava-Çay Koşusu’’nun ardından katılan tüm yarışmacılara baklava ve çay ikramı yapıldı ve t-shirt hediye edildi.

Koşuda dereceye giren sporcular ise şöyle sıralandı:

Erkekler (Öğrenci)

1. Onur Musaoğlu (9,24)

2. Mertcan Zilen (9,25)

3. Ali Özgür Çetinok (10,46)

Erkekler (Personel)

1. Engin Adar (11,23)

2. Cemal Akdağ (12,45)

3. Hadi Özbal (14,23)

Kadınlar (Öğrenci)

1. Burcu Tuzcu (12,40)

2. Berna Arslanoğlu (12,41)