İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programları mezunlarını verdi

Boğaziçi Üniversitesi İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programları yeni mezunlarını 23 Eylül’de Albert Long Hall Binası’da gerçekleşen törenle verdi. Dört ayrı alanda yüksek lisans diplomalarını alan mezunlar, Albert Long Hall Binası’nda keplerini fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.

Asya Çalışmaları; Uluslararası İlişkiler: Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu; Ekonomi ve Finans ile Executive MBA yüksek lisans programlarının mezuniyet törenleri 23 Eylül’de Güney Kampüs’te yer alan Albert Long Binası’nda düzenlendi. Bu yıl toplamda 72 mezun diplomalarını almaya hak kazandı.

Executive MBA Yüksek Lisans Programı’nın diploma töreninde konuşan Boğaziçi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu, lisans programlarıyla birlikte lisansüstü programların da güncel müfredatlarıyla Türkiye ve dünyada belli alanlarda daha da uzmanlaşmak isteyenlere nitelikli bir akademik fırsat sağladığını vurguladı.

Yeni mezunları tebrik eden Prof. Dr. Kumbaroğlu, Boğaziçili mezunların üniversiteleriyle bağlarının hiçbir zaman kopmadığını da sözlerine ekledi. 

Executive MBA Yüksek Lisans Programı’nın diploma törenine ayrıca Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ) Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu ile Socar Türkiye CEO’su Elchin Ibadov da katıldı. Ekonomi ve Finans Yüksek Lisans Programı’nın diploma töreninde ise QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras yer aldı.