Kilyos Spring etkinlikleri tüm renkleriyle devam ediyor…

Boğaziçi Üniversitesi’nin Kilyos Sarıtepe Kampüsü’nde geçen yıl itibariyle başlatmış olduğu kültür sanat etkinlikleri bu yıl Kilyos Spring temasıyla tüm hızıyla devam ediyor. Bahar döneminde tiyatrodan geziye konserlerden sergiye pek çok etkinlikte kampüs farklı alanlardan sevilen isimleri ağırlayacak.

Mart ayının ilk etkinliği Kıvanç &Burak’ın İllüzyon Gösterisi olacak. Gösteri 3 Mart tarihinde saat  Merve Toy, Hidayet Türkoğlu ve Murat Murathanoğlu’nun katılacağı söyleşi 8 Mart tarihinde saat 20.00’de Necmettin Tanyolaç Salonu’nda yer alacak.

Kilyos Spring etkinlikleri kapsamında düzenlenen İstanbul gezilerinde ise 12 Mart tarihinde İstanbul’un tarihi semtlerinden Samatya’nın benzersiz atmosferi keşfedilecek,  9 Nisan’da Üsküdar gezisi düzenlenecek.

Moda Sahnesi, ‘’Bütün Çılgınlar Sever Beni’’ adlı oyunla 15 Mart’ta saat 20.00’de Necmettin Tanyolaç Salonu’nda öğrencilerle buluşacak. BGST ise ‘’Kim Var Orada?’’ oyununu 12 Nisan akşamı sahneleyecek. Deniz Alnıtemiz’in Stand Up gösterisi 22 Mart’ta seyircilerin karşısında olacak.

Kilyos Sarıtepe Kampüsü,  5 Nisan akşamı Rubato konserine, 13 Nisan akşamı ise Komik Günler konserine evsahipliği yapacak. Necmettin Tanyolaç Salonu ‘ndaki konserlerin başlama saati 20.00.

Sarıtepe Kampüsü,  ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un Rock'n Frame başlıklı sergisine 2 Mayıs - 16 Mayıs tarihleri arasında ev sahipliği yapacak. Sergi YADYOK Binası Deniz Girişi’nde izlenebilecek. Turgut, sergi kapsamında 5 Mayıs tarihinde saat 20:00'de öğrencilerle bir söyleşi yapacak.