Mevlana vuslatının 750'nci yılında Boğaziçi Üniversitesi'nde anıldı

Mevlana'nın 750'nci vuslat yılına özel olarak "Şeb-i Arus Sema" programı Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall'de düzenlendi.

Kültür, Sanat ve Etkinlik Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen programa Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ile birlikte akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı. Törende Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyetlerini yürüten İstanbul Tasavvuf İrfan ve Meydan Meşkleri Topluluğu sema programı da gerçekleştirdi.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, İstanbul Tasavvuf İrfan ve Meydan Meşkleri Topluluğu adına Mehmet Fatih Çıtlak'a teşekkür ederek, Mevlana'nın 750'nci vuslat yılında Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen sema programının manevi açıdan çok anlamlı olduğunu ifade etti.