Prof. Dr. Mustafa Dilber için Boğaziçi Üniversitesinde Anma Töreni düzenlendi

Prof. Dr. Mustafa Dilber için Boğaziçi Üniversitesinde Anma Töreni düzenlendi.
Osman Yalçın

 

Boğaziçi Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü emekli öğretim üyesi ve eski Öğrenci İşleri Dekanı Prof. Dr. Mustafa Dilber'in son yolculuğu öncesinde Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall'de Anma Töreni düzenlendi.

10:30'da başlayan Anma Töreni'ne Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, merhum Dilber'in ailesi, yakınları, mesai arkadaşları, öğrencileri ve çok sayıda seveni katılım gösterdi. Dilber için hazırlanan video filmin izlenmesinin akabinde Rektör Prof. Dr. Naci İnci yaptığı konuşmada, ülkemizin çok değerli bir hocayı kaybettiğini belirterek Dilber'in ailesine ve Boğaziçi Üniversitesi camiasına başsağlığı diledi.

Törende, Eski Boğaziçi Üniversitesi Rektörlerinden Üstün Ergüder, Prof. Dr. Mustafa Dilber'in yakınları ve arkadaşları sırayla konuşma gerçekleştirerek, Dilber'i kaybetmekten dolayı duydukları üzüntüyü ve birlikte yaşadıkları anıları salondaki katılımcılarla paylaştılar.

 

Uzun yıllar üniversitemize hizmet veren sevgili hocamız merhum Prof. Dr. Mustafa Dilber'e bir kez daha Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve öğrencilerine başsağlığı dileriz.