Türkiye derecesi yapan Boğaziçili öğrenciler Rektör Prof. Dr. İnci ile buluştu

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu, Prof. Dr. Fazıl Önder Sönmez ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Metin Başbay ile birlikte Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) çeşitli puan türlerinde derece yaparak Boğaziçi Üniversitesi’nde ilk 10’a yerleşen öğrencilerle bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. İnci öğrencileri tebrik ederek akademik hayatlarında başarılar diledi.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Eşit Ağırlık (EA) beşincisi olarak İktisat Bölümü’ne yerleşen Metehan Ulusoy ve aynı puan türünde elde ettiği altıncılıkla Sosyoloji Bölümü’nde eğitimine devam edecek Huzeyfe Kaya ile Sayısal Puan Türü’nde (SAY) altıncı sırada yer alarak Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nü kazanan Emre Aydın, Boğaziçi Üniversitesi yönetim kadrosuyla Kennedy Lodge’ta buluştu. 
 
Kahvaltıda öğrencilerle sohbet eden Boğaziçi Üniversitesi Rektörü, Rektör Yardımcıları ve Rektör Danışmanı, derece yapmayı başaran öğrencilerin hazırlık sürecini dinledi. Boğaziçi Üniversitesi’ni tercih ettikleri için kendilerini kutlarken, yönetim olarak üniversite hayatları boyunca öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ilettiler.