Üniversitemizde kurumsal kapasiteyi geliştirmek için hizmet içi eğitim semineri gerçekleştirildi

Üniversitemizde 2022 yılında göreve başlayan personel ile Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeline yönelik olarak düzenlenen eğitimin davetli konuğu, Kırıkkale Üniversitesi İç Denetçisi Atilla HAZIR oldu.
Osman Yalçın

Üniversitemizde kurumsal kapasiteyi geliştirmek, hizmet kalitesini ve verimliliği artırmak amacıyla, Üniversitemiz idari personelinin mesleki gelişimine yönelik olarak düzenlenmesi planlanan hizmet içi eğitim seminerlerinin ilki, 14-18 Kasım 2022 tarihleri arasında 5 tam gün olarak gerçekleştirildi.

Söz konusu eğitim kapsamında, İç Denetçisi Atilla HAZIR tarafından personel ve yükseköğretim mevzuatı hakkında yapılan sunumların yanı sıra sıkça karşılaşılan ve tereddüde düşülen konularda kendileriyle görüş alışverişinde bulunuldu.

Atilla HAZIR'a değerli katkılarından dolayı teşekkür eder, eğitime katılan tüm personelimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Galeri 3 Fotoğraf